Yoga

In de drukte van ons bestaan dreigen we het contact met ons lichaam en gevoel te verliezen. Vaak zit je vast in je gedachten en gevoelens. Stress, vermoeidheid, slapeloosheid of ademhalingsproblemen liggen op de loer. Integrale Yoga kan hierbij verlichting geven en brengt lichaam en geest weer in balans.

Yoga is een uitnodiging om ons te verbinden met ons innerlijk, om te komen tot zelfkennis. De verbinding breng je tot stand door contact te maken met je lichaam. Yoga komt voort uit een eeuwenoude traditie uit India. De werkzaamheid wordt in toenemende mate wetenschappelijk bewezen. Op deze wijze wordt de oosterse traditie verbonden met de westerse wetenschap.

Bij integrale yoga houden we ons bezig met:

  • Lichaamsoefeningen
  • Ademhaling
  • Concentratie, ontspanning en meditatie

Integrale Yoga stopt niet na de les. Lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen en concentratie pas je dagelijks toe. Het maakt je evenwichtiger, je leert op een ontspannen wijze in het leven te staan. Yoga is geen therapie, maar kan wel degelijk een therapeutisch effect hebben.

Yoga hielp mij om opnieuw in contact te komen met mijn lichaam en heeft mij enorm geholpen opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en gezondheid. Ik hoop dat yoga hetzelfde voor jou zal doen.”

Voor wie biedt Praktijk De Weg yoga:
Yoga is geschikt voor iedereen. Voor mensen met soepele of juist stijve spieren, voor spirituelen of niet spirituelen, voor jonge en oudere mensen met of zonder klachten.

Waar biedt Praktijk De Weg yoga:
Praktijk De Weg
 geeft zowel groepslessen als individuele lessen integrale yoga. Kijk bij de groepslessen en individuele lessen voor meer informatie.

Wens je meer informatie klik dan hier en vul je gegevens in.