Supervisie

Het vak van budgetcoach is nieuw en moet zijn weg in onze maatschappij nog vinden. Dit vraagt veel van een budgetcoach. De budgetcoach zal zich moeten bewijzen.

Waarom
Als (ex-) auteur en docent van het coachinggedeelte van de budgetcoach ervaar ik elke keer weer het belang van het kunnen coachen. Het leren van tips en trucs helpen je op weg, het ontwikkelen van je persoonlijkheid vormt de basis. Cursisten die de cursus budgetcoach bij het NHA hebben gevolgd weten dit.

Als coach is het belangrijk te weten wie je bent, wat je kunt en waar jouw grenzen liggen. Een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn de gereedschappenkist, methoden en technieken je gereedschap.

Coaches staan klaar voor anderen, zij willen graag helpen. Vaak vergeten zij zichzelf daarbij. De kwaliteit wordt een valkuil. Het is zaak op een ontspannen, open manier te kunnen begeleiden. Dit vergt een inspanning.

Bij een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen horen het dagelijks tijd en ruimte nemen voor jezelf. Dat is geen egoïsme, maar essentieel voor een goede coach. Als coach zul je goed met jezelf om moeten kunnen gaan.

Voor wie
Voor beginnende en meer ervaren (budget)coaches, die met vreugde en vanuit hun persoonlijkheid willen werken

Begeleidingsprogramma
Werken aan de basis: worden wie je in wezen bent:

  • Wie ben ik.
  • Leren luisteren naar je gevoel, doen met je verstand.
  • Leren ontspannen/evenwichtig in het leven te staan.

Het programma kan gevolgd worden in de praktijk en/of thuis. Gewerkt wordt met huiswerkopdrachten en casuistiek.

Kosten
€ 45,00 per uur
Voor bedrijven geldt een ander tarief.

Wens je meer informatie klik dan hier en vul je gegevens in.